După ce a rostit primul cuvânt din viața lui a izbucnit în lacrimi după ce a văzut reacția mamei sale. Orice mamă poate înțelege această enormă a bucurie! Privește ce a făcut mămica!

Primele cuvinte ale bebelușului sunt de-a dreptul emoționante și le dau părinților furnicături pe șina spinării! Aceste momente al pronunțării cuvintelor celebre precum ,,mama” sau ,,tata” le daup[rin’ilor ni;te emoții colosale. Acest bebeluș fiind la masă se chinuie foarte tare să rostească cuvântul mama și într-un final reușește fabulor.
Mama sa, copleșită de emoții are o reacșie de bucurie exagerată care îl sperie pe bebeluș. Privește ce face acesta când o vede pe mama sa bucurându-se așa de tare! Acesta era momentul de când părinții îl așteptau cu atâta drag.
Mama bebelușului foarte fericită și emoționată a țipat de bucurie, prilej de speriat și plâns pentru cel mic.
Cu siguranță părinții acestui micuț vor trece prin multe probe de foc până vor ajunge să își vadă copilașul vorbind coerent.
Tu îți mai aduci aminte cât de repede a vorbit copilul tău? Perioada copilărieie este ca mai frumoasă parte a vieții atât în calitate de copil, cât și în calitate de părinte, pentru că te poți bucura de maturitatea de acum și de copilul pe care îl crești cu un spirit de educație bine gândit.
Deși sunt greu de crescut, cu multe greutăți și sacrificii, copiii sunt minunea noastra și darul nostru de la Dumnezeu pe care suntem binecuvțntați să ne putem bucura de el!