Ți se RUPE SUFLETUL când vezi câtă DRAGOSTE poate oferi acest suflețel al străzii pentru o bucată de pâine! Dacă iubești animalele, da mai departe să vadă și prietenii!

Iubirea pentru animalele maidaneze este o dovadă de bunătate și umanitate, iar sentimentul de dispreț este semn al răutații și al lipsei de iubire. Privește acest câine maidanez surprins de un om într-un spațiu public. Acesta oferă atâta dragoste și blândețe unei persoane pe care de abia a cunoscut-o, și totul pentru o mângâiere oferită și un colț de pâine.
Atunci cand vine vorba de animale, majoritatea oamenilor isi arata partea buna a sufletului.Nu este de mirare ca majoritatea persoanelor detin un animal de companie.Un animal de companie,in special catelul iti poate face ziua mai frumoasa,datorita iubirii pe care o arata fata de tine.

Cainele este cel mai bun prieten al omului asa se spune si sunt de acord cu aceasta afirmatie,deoarece am vazut de foarte multe ori catei care isi iubesc foarte mult stapanii.In general animalele sunt niste finite inteligente, poate cele mai intelegente.Chiar daca ele nu pot vorbi,animalele inteleg tot ceea ce noi le spunem.De exemplu cainele intotdeauna va simti daca esti suparat sau fericit.Isi da seama ca esti suparat, deoarece nu te-ai jucat deloc cu el, dar el nu se va supara deloc pe tine si te va intelege.

Daca hranesti un caine te va iubi toata viata,in schimb daca nu lasi un om sa moara nu te va lasa el sa traiesti.Cam asa sta treaba in zilele noastre.