Video! Privește cum agresează acest taximetrist o femeie care nu a vrut să îi lase șpagă! Este revoltătot ce se întâmplă în România acum!

Privește în ce situație au ajuns românii, care depind de diverse servicii și la care trebuie să lase șpagă aproape dublu costului iniția. În acest video poți observa cât este de supărat și înfuriat taxmestristul atunci când clienta pe care a condus-o o distanță mică își cere restul înapoi. Se pare că acest om nu prea era învățat cu refuzul unui client de a-i lăsa bacșis. Din păcate aceste scene se întâmplă des îm țara noastră și nimeni nu ia nicio măsură!
Primarul Gabriela Firea dorește ca serviciul de taximetrie să atingă cote maxime de performanță, fără ca cetățenii să mai întâmpine astfel de probleme.
Este imperios necesar să venim cât mai rapid cu soluţii concrete pentru ca transportul în regim de taxi să se desfăşoare la cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă, în Capitală. Îmi doresc ca neîncrederea şi incertitudinile care s-au perpetuat până acum în relaţia dintre autoritatea locală şi operatorii serviciilor de taxi să fie istorie! De aceea, solicit direcţiilor de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei ca, în cel mult 30 de zile, să analizeze propunerile venite din partea operatorilor şi să armonizeze noile prevederi ale regulamentului cu legislaţia de specialitate actuală, astfel încât atât cetăţenii care utilizează serviciile de taxi, cât şi cei care prestează să fie mulţumiţi’, a precizat edilul, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii operatorilor şi transportatorilor.

Regulamentul stabileşte condiţiile clare în care se desfăşoară transportul public de persoane în regim de taxi: de la modalităţile şi condiţiile de atribuire a autorizaţiilor de taxi, vizarea acestora, înlocuirea autovehiculelor sub aceeaşi autorizaţie, până la activitatea dispeceratelor, monitorizarea şi controlul permanent privind modul în care sunt respectate prevederile legislaţiei. Odată definitivat, documentul va intra în dezbatere publică şi va fi supus aprobării Consiliului General. Conform PMB, regulamentul nu a mai fost actualizat din anul 2009.